Štítky

11. 5. 2021

RR095, Gekirock, Club ZY

 the GazettE se objeví v následujícím čísle Rock and Read, v magazínu Gekirock, a dále Aoi poskytl interview pro Club ZY. Doufejme, že se najde dobrá duše, která nám ty novinky přeloží, a snad se na internetu objeví i nějaký náhled na fotky :) 


 



2 komentáře:

  1. Awwww. Teď jsem v sedmém nebi! Aspoň se to mé srdéčko trochu opráší. Poslední dobou mi na něj sedal leda tak prach. :')
    Teda ale, nemá Uru na té první fotce ty vlásky trochu delší? O-O A Aoi zas o něco kratší? O-o Hmm, doufám, že Uru navštíví kadeřníka. Sorry holky, ale já prostě fakt totálně mrtě žeru ten jeho účes na těch dalších fotkách. XD A jak se Tenshi vyjadřovala k Uruhovým rtům, tak nevím, ale mě se zdají v celku normální. O-o

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem nadšená, že vychází něco nového, a vůbec že o sobě opět dávají vědět :33 A navíc krásně rozptýlí náročný den - je dobře, že tě vytáhli od učení, je potřeba to proložit :)
      Taky se mi zdá, nevím, jesli je to jen úhlem fotky nebo mu je jinak přečesali... ale přijde mi, že tohle je focené i v jinou dobu a nejspíš jim i někdo jiný dělal makeup :)
      Mně se na něm líbí i tohle, ale uvidíme, v čem se nakonec ukáže v nějakém commentu, případně snad budou nějaké screeny z toho special eventu...
      Tady má ty svoje rty hezky zvýrazněné, ale na té předchozí fotce k novému looku je má... no, nevím, jestli má matnou rtěnku nebo čím to je, ale nepůsobí tak, jak jsme zvyklé a jak máme rády :)

      Vymazat