Štítky

14. 8. 2020

Pay with your body (7. část)

 

 

18+

 

     Takovou odpověď Kai neočekával ani v nejmenším. Odhodil květinu bokem a vrhl se černovlasému po rtech. Dlouze je líbal, ale dravost si zatím schovával. Nechal ho, aby polibky prohluboval, chvilku mu dovolil být dominantnější. Jednou rukou už ale sjížděl mezi jejich těla a knoflíček po knoflíčku mu rozepínal košili a odhaloval tělo, které tolik toužil i vidět. Pousmál se, kam se hrabaly jeho představy. Šibalsky na něj pohlédl, položil ho a usadil se na něm. „Jsi si vážně jistý, že mě necháš dělat si s tebou cokoli?“
    „Ne,“ přiznal černovlasý, „ale když ty si to tak krásně užíváš…“, skousl si ret a nepřestal se lehce usmívat, ani když mu mladík pouty připevnil ruce k pelesti. Trochu za ně zatahal a k jeho překvapení to nebyla jen pouhá atrapa, která se uvolňuje skoro sama. Kov mu na zápěstích skutečně držel.
     Kai si ho prohlédl, dlaněmi sjel po jeho hrudi a bříšku. Nejen na dotek, ale i radost pohledět to byla, zvlášť když se svaly zatahovaly pod šimráním prstů. Na rtech měl pořád ten úsměv, jako by nad něčím přemýšlel. Pomalu vstal a došel si pro šátek. Pohodil ho na kraj postele a zatím ještě Aoiovi dopřál hezký výhled. Nechal ze sebe sjet látku a plíživě se sunul po posteli až k němu.
     Jen se mu ale takto ukázal a nabudil touhu i fantazii a šátek si vzal do rukou. „Takhle to bude ještě lepší…“ Zavázal mu oči a znovu si ho prohlédl. Tentokrát bude mít navrch on. Sklonil se k němu, jen tu a tam mu na kůži vtiskl lehký polibek a cítil, jak se zachvívá, pozoroval ho, jak je napjatý očekáváním, kdy přijdou další doteky. Špičkou jazyka obkroužil pupík, po vyrýsovaných svalech se pomalu sunul výš. Na moment ho nechal čekat, ale pak si uzmul plné rty.
     „Jaké to je, soustředit se jen sám na sebe?“ Jen tak tiše, jakoby mimochodem to špitnul a znělo to neuvěřitelně svůdně. Sladký hlas Aoiovi pohladil ouška a zamrazilo v něm, jako by mu je zlaskal. Netušil, jak odpovědět, ani jestli je vůbec potřeba. Bylo to zvláštní. Byl naštvaný, protože se chtěl mladíka sám dotýkat, byl rozhozený, protože neměl přehled o tom, co se děje, co se stane, obával se, s čím Kai přijde. Zároveň to bylo vzrušující, být v něčí moci, očekávat, co dalšího přijde, všechno vnímat o tolik intenzivněji. Nic, co by potřeboval praktikovat pořád, ale přeci jenom to kouzlo mělo…
     Prohnul se, kovová pouta tiše zachrastila, když se na něj mladík natiskl a v jistých partiích o něco víc. Mladík se pousmál, vecpal mu mezi stehna koleno a provokoval, ústy si zatím poddával kůži na šíji a vytvořil mu jemný, načervenalý flíček. Letmými i kousavými polibky šel níž, nenechal ho nic předpokládat, jako by mu chtěl vrátit každé jejich setkání. Olíznul bradavku, jemně ji ofoukl, a když už si Aoi myslel, že půjde dál, možná se začne věnovat druhé, prohnul se znovu pod hbitým jazýčkem i zlobivými prstíky. Pak už ho ale mladík netrápil a skutečně sjel opět k bříšku, teď docela napjatému vzrušením, pošimral ho nehty, dokud jeho kůže nebyla samá pralinka. Prstem vjel za okraj boxerek, jen tak putoval sem a tam, jako by se rozmýšlel, zdali už je sundat, nebo ještě ne.
     Nakonec zahodil i ten poslední kousek látky a vzal jeho mužství do úst. Po celé délce ho olíznul, pohrál si se špičkou a opět ho vsál. Jen si s ním hrál, těšil se jeho napětím a roztouženým hlasem. Snažil se v něm vzbudit co nejvíce vzrušení, aby černovlasý nebyl samou touhou po orgasmu schopný nic odmítnout.
     „Chci tě…“ špitl nadrženě. Sám nevěděl, jestli tím vzrušuje víc Aoie nebo sebe. Jeho ruce mu chyběly, taky by rád vroucné doteky i třeba pohlazení. Možná mu je později odepne, ale zatím na to byl čas.
     „Kai…“
    „Neříkej, že už to nemůžeš vydržet,“ usmál se nad roztouženým hlasem, v tom jediném slově bylo obsaženo vše. Schválně jeho mužství sevřel v dlani a jazykem obkroužil bradavku. „Neměl bys to chtít uspěchat, ať jsi hezky uvolněný.“
     I to nejjemnější pousmání z Aoiovy tváře zmizelo, napětí částečně také. Černovlasý pootevřel ústa, jako by chtěl něco říct, ale mladík ho předběhl. 
     „Nikdy jsi nebyl dole, hm?“
     Aoi na to neodpovídal. Nikdy nebyl a ani nechtěl být. Vždycky mu to připadalo více „teplé“, než být ten nahoře, ani nikomu nevěřil dost na to, aby mu dovolil vstoupit do jeho těla. A ani se mu dosud nezdálo, že by byl tento způsob hrátek až tak super, aby stál za vyzkoušení.
     „Ani trochu tě neláká zjistit, o co přicházíš?“
     Lákalo. Když viděl Kaie v naprosté extázi, věděl, že to jednou musí okusit. Ale neodpovídal. Nechával si tuto možnost procházet hlavou, opájel se představou, že je z toho také v naprostém rauši, ale pak si uvědomil, že než dospěje k orgasmu a než si k němu Kai bude moct dovolit náruživější chování, musí se smířit s myšlenkou, že se Kaiovi s naprostou důvěrou poddá.
     „Slíbil jsi, že si můžu udělat cokoli, ale pokud tohle fakt nechceš, vymyslím si něco jiného,“ navrhl mladík, zdálo se mu, že Aoi váhá příliš dlouho a nemá chuť pokračovat tímto způsobem.
     „Ne, pokračuj.“
    Jasná odpověď Kaie překvapila a trochu i vyvedla z míry. Nepřeslechl se? Opravdu Aoi souhlasil? Raději mu sundal šátek z očí a tázavě na něj pohlédl. „Vážně?“
    „Vezmi si mě a dej mi ze sebe to nejlepší,“ skousl si Aoi ret a vychutnal si překvapení a radost v mladíkových očích. Trochu se obával, aby ho třeba nezklamal, pokud by to nakonec z jakéhokoli důvodu nešlo, ale jestli to měl někdy zkusit, tak teď a s Kaiem. Nejradši by ho popadl a zulíbal, avšak okovy na zápěstích ho stále omezovaly.
    „Hm, to ti tedy dám…“ začal se mladík opět usmívat a vpil se mu do úst. Pomalu, přesto vášnivě, touha a nezbedné jiskřičky v očích mu zůstaly, i když se trošku zklidnil a odložil srandu stranou. Natáhl se pro lubrikant, černovlasý se lépe uložil a utvořil mu místo mezi stehny. Přivřel oči, když pocítil chladivý dotek a dráždění, které ho opět vzrušovalo. Zatím to bylo slibné. Nevěděl, co čekat, ale chtěl to poznat. Celý hořel touhou i zvědavostí, obzvlášť když se k tomu přidaly i lehké polibky, nebo když mladík na chvilku sjel k mužství.
    Tiše zasténal, konečně se jeden z prstíků odhodlal vklouznout dovnitř, pomalu v něm kroužil a uvolňoval ho. Kaiovi cukaly koutky do úsměvu, rád si takhle hrál a pohled na Aoie stál za to. Každičké přivření víček, pokrčení obočí, zatnutí čelisti, když se napnul nebo když pootevřenými ústy zavzdychal… Mladík přidal druhý prst, nemohla mu ujít ani ta sebemenší reakce. Opatrně jimi v něm pohyboval a brzy zaútočil na to kouzelné místečko.
     Černovlasý zatajil dech a propnul se. Jestli by teď chtěl něco víc, než aby ho tam Kai dráždil, dokud by nevyvrcholil, bylo by to mít na sobě jeho tělo a uvnitř cítit ne prsty, ale jeho mužství. Musel si však počkat. To první mu mladík nedopřál a dal si načas, než se dostal k tomu druhému. Kai se nejdřív ujistil, že je skutečně uvolněný, to poslední, co by chtěl vidět v jeho tváři, by byla bolest. Na to měl jiné praktiky, a i tak se za rouškou bolesti muselo skrývat vzrušení, jinak by to nebylo ono.
     Natáhl si prezervativ, raději si vymáčkl pořádnější dávku gelu. Trochu si ho k sobě přizvedl, nalehl na něj a jen pomalu do něj pronikl. Uniklo mu rozechvělé zasténání, propletlo se s Aoiovým hlasem a zachrastěním pout. Černovlasý se napjal, sevřel ho v bocích. Byl vzápětí umlčen jeho náruživými rtíky a rozpálen jeho pohyby. Kai začal s menšími přírazy, avšak dlouho to nevydržel, potřeboval víc. Poddával si svého milence, stejně jako on předtím jeho, užíval si pohledu na něj a pocitů, které se v něm kupily. Hladil jeho bříško, boky, mnul mu stehna, tu a tam zabloudil i k tříslům. S přibývající rozkoší ubývalo téhle rozvernosti a soustředil se víc na pohyby boků. Jemný vzrušený úsměv zdobil jeho orosenou tvář, obzvlášť když ho v sobě začal Aoi stiskat a vycházet mu vstříc.
     Nevydržel to, natáhl se k pelesti a uvolnil mu zápěstí. Chtěl cítit jeho doteky, široce se zazubil a spojil s ním své rty, když pocítil jeho dlaně přímo na zadečku. Každou chvílí se víc a víc rozjížděl, ale pořád neměl dost.
     Aoi se pod ním prohýbal, plný slasti, kdesi mimo realitu. Myslel si, že nemůže chtít víc, ale přesto si to jeho tělo žádalo. Myslel, že mu Kai už víc dát nemůže, a on přesto přitvrdil. Svíral ho v sobě, boky mu vycházel vstříc a dosáhl si tak ještě silnější rozkoše. Jejich vzdychání bylo přerušované hektickými polibky, které nakonec vzdali. Jen se k sobě tiskli, celí horcí a napjatí, v očekávání sladké tečky.
     Mladík byl na pokraji, ale chtěl ještě vydržet. Na chvilku zpomalil, dočkal se však jen nespokojeného zamručení. Brzy byl opět v tom samém opojení vášně, ba ještě silnějším. Jen kousek mu chyběl, ale to i černovlasému. Víc se otíral o jeho mužství, pousmál se, Aoi se pod ním znovu vzepjal. Jeho ruce byly pevně obtočené kolem jeho těla, tiskly ho k sobě, až náhle povolily. Černovlasý zatajil dech, prsty vjel mladíkovi do vlasů, zaplaven uvolněním.
     Kai byl jen pár přírazů od vyvrcholení. Ještě prudčeji si ho uzmul, utišil se v jeho rameni.  Zůstal na něm ležet a odpočívat, nechtělo se mu hnout a ani opouštět jeho náruč. Užíval si, jak se pod ním hrudník líně nadzvedává a zase klesá, i uklidněný tlukot srdce. Aoi se usmíval, jemně ho hladil po zádech, vychutnával si ještě ten zbytek společného času. Nevadilo jim ticho, slova byla zbytečná. Stačila ta, která na ně křičela kdesi v koutku mysli, že jestli se hned nezvednou, za chvíli budou v říši spánku.
   „Ještě chvilku…“ zamumlal mladík, sotva se pod ním Aoi trochu nadzvedl, aby měl pohodlnější poležení. Ani on se nechtěl zvedat. I kdyby takhle měli ležet hodinu, nebo doopravdy usnout. Bylo mu moc příjemně, ale také věděl, co se stane, když ho pustí z náruče.
     „Tak jo,“ zívnul Kai, „nejvyšší čas se sebrat, nebo to nedopadne dobře.“ Posbíral se a usadil na kraj postele. Ladně se protáhl a podal ubrousky, oba se dali do kupy a začali se pomalu oblékat. „Chtěl bys ještě jedno kolo?“ pousmál se, když si všiml Aoiových pohledů.
     „Kai, já bych chtěl víc, než jen jedno kolo…“
    Zarazil se a vzpomněl si na jeho poznámku. Nechci s tebou spát za peníze. Uhnul očima a dál pokračoval v oblékání. „Promiň, Aoi, ale dneškem to končí. Víc se nesetkáme.“
     „Nemusíme pokračovat takhle, a už vůbec ne za peníze-“
    „I tak jsme překročili hranice. Neměl bych vůbec vědět, kdo jsi. Vlastně bych tady ani neměl být, všechno je to jen následek jedné hlouposti.“
     Tahle slova Aoie mrzela. Nechtěl s ním jen tak zpřetrhat kontakt a doufal, že mladík bude pro. Ale i kdyby nebyl, absolutně nečekal, že bude znít tak klidně a jednoduše mu dá košem. Neměl v tuto chvíli chuť ho přemlouvat. Sebral se a vydal se ke dveřím, naposledy se nadějně ohlédl.
    „Bylo mi s tebou moc dobře,“ usmál se Kai a došel si pro poslední polibek.
    „Vážně už se neuvidíme?“
    „Ne. Teda, neměli bychom, ale pokud se objevíš v restauraci, nevyhodím tě.“ Opět ten jeho rozjívený úsměv. Jako by se to snažil usnadnit, ale dělal to ještě těžší.
     „Měj se, Kai.“
     „Ty taky. A přestaň se za sebe stydět.“
     Bez jakýchkoli dalších slov se černovlasý vytočil ve dveřích a dal na odchod. Mladík se za ním chvilku díval, než se vrátil do pokoje posbírat si zbytek svých věcí a trochu se zklidnit. Taky nebyl rád, že je najednou konec, až teď mu došlo, jak se na jejich schůzky těšil. Ale zároveň se mu neskutečně ulevilo. Pořád měl z celé věci špatný pocit, nechtěl být nějaká věc na použití, když někdo zrovna potřebuje. Sex si s ním užíval, ale to bylo málo. A aby s ním Aoi chodil? Té představě se musel uchechtnout. Jediné jejich chození by bylo po bytě do postele. Navíc mezi nimi shledával jisté rozdíly, některé sice trochu staromódní, ale přesto by mu nedaly spát.
     Naposled se rozhlédl, s lehkým úsměvem si přivoněl k šátku, který tam Aoi zapomněl. Alespoň trocha jeho přítomnosti mu zůstala, úplně o ni přijít nakonec nechtěl. Uvázal si šátek kolem krku, hodil si batoh přes rameno a vydal se Muurimu vrátit klíče.

     Cítil se zvláštně, na jednu stranu by si prozpěvoval, na druhou mu bylo trochu smutno. Zatoulaný v myšlenkách šel už po paměti, klepnul na dveře a po vyzvání vešel dovnitř.
     „Tak ti defi-nitivně…“ zůstat zaraženě stát na místě a měl pocit, že ho trefí. Z židle u stolu na něj hleděl Airu a byl jako opařený. Skoro vyděšený pohled, který mu upíral do očí, přenesl na klíče a poté i na růži, kterou mladík svíral v rukou. Samozřejmě si okamžitě domyslel.
     „Asi bych vás měl nechat o samotě.“
     „Ne, to není třeba,“ polkl černovlásek naprázdno. „Ta kopie?“ Mluvil k Muurimu, ale neustále hleděl na Kaie, taktak se držel, aby se mu oči nezalily slzami.
     „Airu-“ pokoušel se na něj mladík promluvit, ale zbytečně. Airu papír skoro vytrhl Muurimu z rukou a s tichým „sayonara“ se mladíkovi vyhnul obloukem. Kai netušil, co dělat, ale měl ho nechat jen tak rozrušeného, bez jakéhokoli vysvětlení? Rychle vyřídil, co potřeboval a s Muurim se rozloučil. Pak už běžel ven, a jak předpokládal, našel kamaráda kráčet rychlým krokem a s uslzenou tváří skrytou v kabátě.
     „Airu, nech mě ti něco-“
     „Co bys mi chtěl říkat?! Až tak hloupý nejsem! Myslel jsem, že mi chceš pomoct, vždycky jsem ti ve všem věřil!“
     „Taky že jsem ti chtěl pomoct-“
     „Takhle?!“ Airovi v slzách přeskočil hlas. „Prostě jsi měl říct, že to nejde! Nevím, o co se to pokoušíš, máš snad pocit, že sám umřu? Nebo že jsem nějaký chudák, jen protože jsem z děcáku?!“
    V Kaiově povaze byl oheň, který se automaticky ohrazoval proti jakémukoli nařčení. A nejvíc nesnášel, když někdo mluvil hlouposti, ještě k tomu někdo, na kom mu záleželo. Za roky známosti s Airem a s praxí v restauraci se tento oheň naštěstí naučil ovládat, jinak by mu od plic natvrdo řekl, jak by bez něj dopadl. A ne jednou. „Tak to není. Potřeboval jsi prostě pomoct.“
     „Potřeboval… Potřeboval jsem jen rodiče, a ty mi nemůžeš nijak vrátit ani nahradit!“
     Nesnášel, když se ve vzteku a jakési sebeobraně začal ohánět těmito citlivými věcmi. Přesto na něj nikdy takhle nekřičel a takto doslova na něj neplival výčitku za výčitkou. Zarazil na místě, ani necítil, že mu stékají slzy po tvářích. Takto ho nikdy neviděl ani v soukromí, natož na veřejnosti, kde byl černovlásek vždy slušný a radši tichý, někdy snad i trochu nervózní, jen aby neupoutal pozornost. Teď se tam ale rozkřikoval z plných plic, házel rukama, v jedné stále muchlal potvrzení o převzetí platby.
     Sotva se zdálo, že se vykřičel, otočil se k němu zády a s pohledem zapíchnutým do země se snažil co nejrychleji zmizet. Mladík netušil, co teď dělat. Jít za ním by nemělo žádnou cenu. Měl o něj strach a sám netušil, co by mu vlastně řekl. Dle svého se obhajovat nemusel. Z Airova pohledu udělal šílenou věc hodnou zlynčování.
     Vždycky mu chtěl pomoct, jak jen bylo v jeho silách, protože i přes všechna příkoří tady pro něj Airu vždycky byl. I když se ho snažili třídní premianti šikanovat, byl tím, kdo se s ním neskrývaně přátelil. Vždy dobře naladěný, nebo se snažil úsměvy předstírat. Co se poznali, ještě na nižší střední, nikdy od sebe nebyli úplně odloučení na více než pár dní. I přes rozčilování jeho partnerky, která na mladíka žárlila, mu věnoval část svého času. Poté, co Airu zůstal sám, se na mladíka upnul ještě víc, ale vždy to zůstalo na přátelské úrovni. Kai se ho nesnažil vychovávat, a jak by mohl, byl jen o tři roky starší. Nejvíc, co pro něj mohl udělat, bylo navštěvovat ho v ústavu, nebo když vychovatelky dovolily, vzít ho k sobě na prázdniny. Airu byl vždycky tolik vděčný, ale nikdy tyto situace nebrali jako milost nebo dokonce náhradu jeho rodiny, kterou už neměl.
     Bylo snad tohle už příliš přes čáru? Existovala nějaká hranice, kdy byla pomoc na škodu?
    Neměl nejmenší tušení, že si Aoi vše vyslechl. Sice mířil opačným směrem, ale i on se zdržel u Muuriho a šel pomalým krokem. Zůstal stát a váhal, jestli má ke Kaiovi jít, rád by ho objal, podpořil ho v pocitu, že se to mezi nimi jistě urovná. Brzy ale usoudil, že by to nebyl dobrý nápad. Dnes se zdálo, že dobré úmysly vše jen kazí, a zároveň na sobě cítil část viny, ač to nebyla jeho věc.

 

 Původní datum vydání: 1. 9. 2017

Žádné komentáře:

Okomentovat