Štítky

10. 8. 2020

Pay with your body (5. část)



18+


     Na autobus nasedl raději o zastávku dál. Růže v rukou a chůze, jako by měl trochu popito… co kdyby si náhodou někdo domyslel. Snažil se tvářit, že neexistuje, a vystoupil pro jistotu i o zastávku dřív. Co kdyby… Tyhle myšlenky ho neustále pronásledovaly, ať už šel pěšky nebo se vezl, nechtěly mu dát pokoj ani na chvíli. Šel s tváří zabořenou do límce a šátku, hádal se sám se sebou. Snažil se sám sebe přesvědčit, že je jen zbytečně paranoidní, ale snahu mu překazil dobře známý hlas.
     „Kai!“
     Škubnul sebou a ohlédl se za ním. Srdce se mu rozbušilo snad víc, než když Aoi poprvé otevřel dveře do pokoje. Sledoval Aira, jak čeká na zelenou a na vteřinku mu problesklo myslí, že než naskočí, a než k němu černovlásek přiběhne, mohl by stihnout zmizet a dělat, jako by ho přehlédl.
     Nedokázal mu ale tak sprostě utéct. „Airu,“ nejistě se pousmál, když k němu kamarád došel. „Odkud jdeš?“
     „Z pohovoru. Neměl jsi na mě myslet, co?“
     Zahryzalo ho svědomí. Že má jeho kamarád pohovor, si vzpomněl naposledy ráno. „Teprve teď? Neříkal jsi na tři?“ snažil se z jeho pošťouchnutí vykroutit.
     „Říkal jsem, že ve tři tam musím být. Šel jsem až poslední. Ale co, mám to za sebou a člověk z nich stejně nic nepřečte. Hlavně, že z toho mám dobrý pocit.“ Airu se spokojeně usmíval a byl rád, že ještě ten kousek k bytovce bude mít společnost. „Ty ses kam vydal?“ ptal se.
     Mladík netušil, na co se rychle vymluvit. V hlavě prázdno, myšlenky se mu stáčely k neznámému milenci a ke chvilkám stráveným v posteli. Věděl, že něco říct musí, ale co? Nemůže lhát úplně, růže, kterou svíral v ruce, by ho stejně prozradila.  
     „Ale ale… tys měl rande!“ Předběhl ho rozjívený hlas a ukončil tak jeho honbu za výmluvami.
     „Um, nebylo to rande, jen… jsem se s někým sešel.“
    „Tenhle úsměv, růže a procházíš se jak po pivu… Co bys mi tak chtěl namluvit, hm?“ Vše bylo očividné, jeho otázka, kam se vydal, byla jen slušnost.
     Kai nemohl couvnout, jen doufal, že nebude chtít kdovíjaké detaily. Nechtěl něco narychlo vymýšlet nebo se to snažit zaobalit. Jistě by pak polovinu věcí zapomněl a při dalším rozhovoru by byl v háji.  „No fajn. Ale jak po pivu teda nechodím,“ začal se smát.
     „Nenamlouvej mi, že si jsou tvá kolena stoprocentně jistá v každém kroku.“
     Drcl do něj loktem a znovu skryl tvář do šátku. Hlavně ať si nepokouší nic domýšlet. Zmocnily se ho další paranoidní představy, další co kdyby
     „Jak dlouho mi ten svůj objev zatajuješ? Nebo byl tak neodolatelný a porušil jsi svoje pravidlo první schůzky?“
     „Žádné pravidlo první schůzky není,“ namítal, „vše závisí na tom, jak ho poznám, jak na mě působí…“ V duchu sám nad sebou protočil oči, vždycky o tom mluvili jako o pravidle a najednou ho to označení podráždilo. Jeho chování mu připadalo natolik nápadné, že si i Airu musí domyslet.
     On ale jako by si ničeho nevšiml a dál pošťuchoval a vyzvídal. „Takže jak dlouho?“
    „Minulý týden jsme se začali scházet. Teda ne až takhle…“ pokrčil rameny a nenápadně zrychlil v chůzi. S každým krokem byl blíž klidu a přemýšlel nad tím, že by si své lži měl někam zapisovat.
     „V pátek se můžeme sejít a povíš mi o tom svém objevu, hm?“
    „Promiň, v pátek už něco mám, ale sobota by byla fajn. A ty mi zase povíš mi o těch svých pohovorech.“ Na sobotu si snad připraví nějaký seznam lží a snad bude dost přesvědčivý, aby mu to Airu uvěřil. Jeho naivita by se tu hodila, ale jako kamarád byl dost pozorný a nějaké vymlouvání by mohl odhalit.

    Kai si dal dlouhou horkou sprchu, potřeboval vstřebat nejen odpoledne, ale i nečekané setkání s Airem. V momentu, kdy zaslechl jeho hlas, mu ztuhla krev v žilách. Počítal si to v hlavě, v pátek bude třetí návštěva, zbývají dvě, možná tři, podle toho, kolik času na něj Aoi bude mít. Doufal, že to vydrží. Spát s Aoiem mu nevadilo, ale všechno kolem bylo nesnesitelné. Hlavně ten neustálý tik být ve střehu, aby se dokázal vymluvit, nebo dokonce schovat, neustálé běhání mrazu po zádech a strach, že to o něm všichni vědí, a myšlenky, že na každém kroku může na Aoie narazit.
     Dokonce už měl pocit, že s ním byl na jednom místě. Jel do práce, zadumaný v myšlenkách, snažil se rozptýlit vším možným, hlavně obyčejným a slušným, co kdyby se mu spolucestující náhodou mohli dostat do hlavy. Už vystupoval poblíž restaurace, když ve dveřích najednou ucítil známou vůni. Jen lehký nenápadný závan, okamžitě se mu však vybavil černovlasého hlas, jeho tělo, velké horké ruce, plné rty… Měl co dělat, aby se vzpamatoval. Dřív, než se tak stalo, se otočil a zahleděl mezi lidi v autobuse. Netušil, koho hledat. První, po čem se díval, byly dlouhé vlasy, ale nikoho takového nezahlédl. Naštěstí se jeho rozum brzy probral. Přestal zírat do otevřených dveří, otočil se na podpatku a rychlejším krokem upaloval pryč. V duchu si vrazil pár facek a upozornil se, že podobný parfém může nosit třeba tisíc lidí, a že někdo, jako Aoi, jistě nemá potřebu jezdit autobusem. Zároveň tu však bylo co kdyby… Mohl to být nesmysl, ale co když tam doopravdy byl?
     Ta nevědomost ho užírala čím dál víc. Páska přes oči byla stále protivnější, přestože na ní bylo něco vzrušujícího. V posteli ano. Navíc si mohl jako Aoie lépe kohokoli představovat. Nepotřeboval vědět, jak vypadá a odpočítával, kolikrát se ještě musí vidět. Přesto tu byla zvědavost i jakési natěšení na každou schůzku, nedočkavost, kdy se ty dveře otevřou…

     Přetvářka před kamarádem byla taky silné sousto. Usmívat se, dělat, jako by se nic nedělo, vymýšlet si imaginárního přítele, průběh jejich krátkého vztahu i důvody k rozchodu, a doufat, že na nic nepřijde. Ani nechtěl vědět, jak by řádil. Nedokázal by být rád a vděčný, cítil by jen vinu, a nejspíš by se jí nikdy nezbavil.
     „A jaký je, hm?“ vyzvídal Airu, zatímco rozléval víno do sklenic. Na večer se pořádně připravil, kromě pití přichystal i chuťovky, pohodlně se usadil a byl jedno velké ucho. Chtěl využít chvíli volna, které se mu neplánovaně naskytlo, a užit si jí co nejvíc.
     Mladík by byl jindy rád za tak příjemně strávený večer. Tento se ale nesl ve znamení lží a přetvářek. Musel si v duchu znovu připomenout, proč to dělá. Nemusí cítit vinu, on dluhy nenadělal, naopak by klidně mohl být na Aira ještě naštvaný. Pokud by to tedy dokázal.
     „Je hodně pozorný a milý, “ pousmál se, „musím říct, že je mi s ním příjemně.“
     „Od tebe bych očekával peprnější poznámku…“
    „Airu…“ Kai protočil oči a lehce ho plácnul. Poslední dobou nepotřeboval o všem tolik mluvit, byl poněkud vybitý. Ale čertíci s ním přesto šili. „Čemu jsi nerozuměl na slovech ‚pozorný‘ a ‚příjemně‘?“ Zamnul si nad sebou ruce, říkat polopravdy nebylo úplné lhaní.
     „No jo, mělo mě to napadnout.“
    „Dělám si z tebe srandu. Ale jestli chceš i tyhle informace, nemám si na co stěžovat. V posteli to funguje. Ještě se nestalo, že bych si to neužil.“
     „To zní, jako byste nechodili jinam, než do postele…“
     Kai se odmlčel a v duchu si vrazil facku. Neměl to tolik přehánět. „Tak zatím jsme spolu neměli moc času chodit jinam… a je pravda, že se nám spolu v té posteli líbí. Neplánoval jsem to, ale stalo se a nemůžu to teď dostat z hlavy.“
     Airu se musel culit a žmoulat v ruce stopku sklenice. On se o tom tak bavit neuměl, ale Kai by si klidně mohl stoupnout na náměstí a číst popisy poloh v Kamasutře. „A co vlastně dělá? Když ne zrovna tebe,“ zeptal se, aby z tohoto tenkého ledu unikl dřív, než se bude opravdu červenat.
     „Abych pravdu řekl,“ začal se mladík ošívat, nechtěl si vymýšlet žádné konkrétní povolání, „už přesně nevím, nějaká administrativa. Znělo to hrozně komplikovaně, když mi to vysvětloval, a já měl v hlavě akorát otázku, jak může mít tak sexy zadek, když na něm celý den sedí za počítačem…“ odkašlal si. „Ještě v těch oblekových kalhotách…“ dodal a více to nekomentoval, věděl, že Airu si rychle domyslí a stejně rychle od tohoto tématu zase uteče. Jen pokrčil rameny a nevinně se pousmál.
     „Ta záležitost včera byla taky s ním?“
     „Ne, včera ne,“ obratně zalhal, zatím nejvíc za celý večer. „Jen soukromá akce, bylo potřeba v práci víc lidí. Když už jsme u toho, co ty a pohovory?“ podepřel si bradu a hodlal chvíli naslouchat. Ještě se musel usmát, jak se z toho vyvlekl.

     Ale jako by to na sebe přivolal. Hned v pondělí přišla objednávka na dvě soukromé akce, a kvůli vybírání dovolené ho místo ranní čekaly dva týdny odpolední za sebou. Děkoval Maki, že se nevyptávala, přislíbila mu pomoc a ochotně si s ním směnu vyměnila, když bylo potřeba. Plánoval si, že ji musí někam pozvat nebo jí něco koupit, jen co v podniku skončí.
     Na středu čekal s netrpělivostí tak velkou, že mu ty dva dny vůbec nechtěly utíkat. Sám nevěděl, jestli je to natěšením, že je za polovinou a brzy bude mít klid, anebo jestli je tak nadržený. Od pátku už to přeci jen chvíle byla. Černovlasý měl moc práce a už tak měl do podniku nachozeno dost dopředu. Nikdy předtím se tam tak často neobjevoval.
     Aoi dobře věděl, že je to předposlední návštěva. Pak už jen jednou a konec. Nikdy se nedozví, kdo je ten příjemný mladík a nejspíš se s ním už nikdy nesetká. Nechtěl se těch schůzek vzdávat, ale zároveň začínal být unavený ze způsobu, jakým byly prováděny. Přál si s ním být víc, jinde i jinak. Věděl, že je to hloupost, ani to pořádně nechápal. Jejich setkání se dala spočítat na jedné ruce, nebylo mezi nimi nic než sex, a přesto mu nemohl odolat. Cítil se poblázněný už poprvé a pokaždé to jen zesílilo. Rád by věděl, co si o něm Kai myslí, ale trochu se toho obával. Mělo by mu to být jedno, ale nedokázal to hodit za hlavu.

     Na tu schůzku se těšil stejně jako on a hodlal si ji patřičně užít. Věděl, že v pokoji jsou i hračky pro zpestření, a velmi rád toho využil. Ani se ho neptal, věděl, že nebude protestovat, a při nejhorším se ozve.
    Líbal jeho štíhlou šíji, naslouchal jeho sladkému sténání. Zezadu se na něj tiskl, ruku sjetou k zadečku. Jen drobné, pomalé pohyby, ale Kaiovo tělo bylo vnímavé i k tomu nejjemnějšímu a celé se napínalo. Zvedl se, pohladil ho po paži, na které až nabíhaly žíly, jak pevně mladík zatínal ruce do polštáře. Vibrátor pomaličku vysouval, až byl venku skoro celý. Nechal ho v očekávání, jestli už ho konečně přestane takto mučit, ale pak ho do něj opět zasunul a trápil ho rozkoší. Našel to kouzelné místečko, ale jen se k němu přiblížil.
     Kai měl pocit, že zešílí. Ta věc byla snad v celém jeho těle, špička se neustále pohybovala a jemně vibrovala, rychle ho hnala k vrcholu. Už se mohl několikrát vznášet obklopen blažeností, nebýt té ruky, která vibrátor ovládala.
     Už poněkolikáté myslel, že Aoie zabije. V tom nejlepším ho z něj musel vytáhnout, nebo ho vypnout a nechat ho jen tak. Držel se z posledních sil, aby nezačal škemrat. Vkleče se choulil, peřiny málem trhal, byl celý v křeči… Nadával si, že ho neměl uspokojovat ústy. Měl ho nechat roztouženého, ten pohled by ho udolal a neměl by náladu na takové hlouposti.
     Další vlna slasti, vše se v něm bouřilo. Skousal si ret, ještě silněji se semknul. Jen malý kousek mu chyběl k radosti, ale všechno se opět pomaličku vytrácelo a zůstával jen chtíč. Neovládl se, přetočil se na záda, chytil Aoie za ruku a navedl si ji zpátky. Pevně ji svíral a nehodlal ji pouštět, dokud si nedosáhne svého. Cítil, že by mu ráda utekla, sevřel ho i v zápěstí. Příjemné pocity opět nabývaly, ještě víc. Nechápal, nevěřil… jak to jen jeho tělo mohlo ještě snést?
     Černovlasý ho nedokázal déle trápit, když ho takto viděl. A že to byl úžasný pohled. Navíc neměl na výběr, mladíkův stisk byl opravdu pevný, až mu v kůži zanechával nafialovělé otlaky a rýhy od nehtů. Svíjel se před ním rozkoší, jeho hlas zesílil, na napjatém krku a hrudi se mu vozily kapičky potu. Jeho čelist byla zaťatá a zdálo se, že byl schopný prosit i vlastní tělo, aby ho konečně zprostilo napětí. Znovu se vzepjal, stisk jeho ruky ještě zesílil, druhou si přesunul na mužství. Zachvěl se, s hlasitým zasténáním se mu na rtech objevil široký úsměv, bříško mu potřísnila bělavá tekutina. Vychutnal si ten pocit do konce a nebyl pak schopný ničeho. Pořádně nevnímal rty, co se usadily na jeho, ani že se jeho milenec natáhl pro ubrousky a očistil ho.
     „Ne že mi usneš,“ tiše se Aoi zasmál, když se k němu mladík přitulil a pomalu oddechoval. Zřejmě si tu poznámku ale měl rozmyslet, jak odpověď ucítil na kůži plácnutí. Naoko naštvané, ale široký úsměv ze sladkých rtíků nezmizel ani o trošku.
     „Tobě se to kecá…“
     „Chci si tě užít co nejvíc.“
     „Ah… a co přijde příště…? Muuri mě bude muset naložit do auta a odvézt?“ rozesmál se Kai nahlas, až se chytil za břicho. Po všem tom napětí byl namáhavý i smích. Už teď si nedokázal představit, že by se měl zvednout a jen tak odejít.
     „To si ještě promyslím.“
     Na chvíli se odmlčeli, mladík se ještě vydýchával a vzpamatovával, Aoi se mu jemně vískal ve vlasech a nespouštěl z něj oči. Příště. Už jen jednou.
     „Kai… smím být teď upřímný?“
     „Já doufám, že jsi jenom upřímný.“
     Na vážnou otázku rozverná odpověď. Nebyl si jistý, jak mladík jeho slova vezme, ale zřejmě teď byla nejlepší příležitost. „Nechci s tebou spát za peníze.“
     To už se Kai zarazil, ale úsměv mu ze rtů neopadl. „Jsi mě tak zničil, abych přeslechl, že jsem tu zbytečně?“
     „Ne, to ne,“ usmál se černovlasý, „to platí. Jen bych se cítil líp, kdyby tohle všechno… nebylo za takové situace.“
     „Myslím, že to by se tu cítil líp každý.“
     Povzdechl si, netušil, jestli nebyl pochopen, nebo to mladík schválně zamlouvá. Třeba mu to dojde později. Teď ho k sobě přitiskl a nechal ho nabírat síly na další smršť slasti. A tentokrát se hodlal zničit s ním.

     Mladík byl rád, že si hodil sprchu už v podniku. Domů došel zničený, sotva ze sebe sundal boty a kabát, padl na gauč neschopný dalšího pohybu. Nepřítomně hleděl do stropu, musel se usmívat při vzpomínce na dnešní odpoledne. Jeho milenec si ho pořádně vychutnal a přiměl ho k opravdovému natěšení na další schůzku, na něj… Tiše zamručel sám nad sebou, přeci se nemohl těšit na někoho, o kom téměř nic nevěděl. Nebo ano?
     Čím dál víc ho hlodala otázka, jak Aoi asi vypadá, kolik mu je a proč musí chodit zrovna do takového podniku. Nerozuměl jeho řečem o nepříjemnosti či otázkám, jestli sex s ním stojí za houby. I když ho neviděl, připadal mu sakra mužný a přitažlivý. A o tom, jaký s ním sex je, nebylo potřeba diskutovat. Příjemně rozbolavělé tělo a mravenčení v bříšku, jen když si na to vzpomněl, dobrá nálada i přes situaci, která ho do podniku dostala, byly dost jasné odpovědi. Tím spíš by chtěl vědět víc o tom, komu se poddává, kdo ho přivádí k šílenství, zároveň se však bál. I po tom všem by bylo složitější hledět mu do očí, než se před ním svléknout. Kai se musel sám nad sebou uchechtnout a chytit se za hlavu.
     Znovu přivoněl k růži, vzpomněl si na jeho slova. Nechci s tebou spát za peníze. Bylo tím snad myšleno, že…? Trochu se probral, v mysli najednou vír otázek. Jedna však byla přeci jen hlasitější, než ostatní: „Bude se mnou chtít spát i potom?“
     Nehodlal tam chodit dál. Ať už by jeho tělo toužilo sebevíc, po posledním setkání chtěl zavřít ty prosklené, popraskané dveře plné plakátů, a nikdy už se za nimi neobjevit. Ani Muuriho by nemusel víckrát vidět. A jakmile i Airu splní své závazky, za vším bylo potřeba udělat tlustou čáru, zabednit to do nezničitelného trezoru, ukrýt na dno paměti a dělat, jako by se to nikdy nestalo.
     Uvažoval, že bude přeci jen lepší, když se nikdy nedozví, jak Aoi vypadá. Nebude tak šance, aby se celá věc stala osobnější, nebude ani žádná konkrétní tvář, která by se mu mohla ve vzpomínkách vybavit. Nic. Jen temnota a útržky příjemných pocitů, občas ozvěna jeho hlasu.

     „Vypadáš unaveně,“ zaslechl za sebou mužský hlas, sotva se v práci převlékl. Naštěstí v tom hlase slyšel smích a skutečný zájem dozvědět se víc. Nešlo jen o běžné konstatování situace, povinnou slušnost a absolutní nezájem, co mu takovou náladu přivodilo, jako tomu bylo u jiných kolegů.  
     „Ještěže mám odpolední, i tak jsem málem zaspal,“ rozesmál se a poplácal spolupracovníka po paži.  
     „Dlouhý program? Tohle vypadá na pěknou party.“
     „Přímo pyžamovou. To víš, jeden se toho nezbaví ani doma,“ rozhodil rukama kolem a protáhl se. Ani chladnější sprcha mu nepomohla, aby se pořádně probral.
     „Mimochodem, někdo se po tobě ráno ptal…“
     Trhlo v něm. Tohle bylo účinnější než studená voda. Opět tu byl jakýsi skličující pocit, strach, co když si o něm Aoi zjistil víc a našel si ho? Okamžitě zpozorněl a zajímal se, o koho šlo.
     „Nějak Ai… Ai něco. Takeru to bude vědět, ten s ním mluvil.“
     V první moment se mu ulevilo, že to bude nejspíš Airu, ale v další ho hlodalo, co když to byl Aoi, a kolega jeho jméno jen komolí? A i kdyby to nějakou náhodou byl Aoi, co by po něm mohl chtít?
     „Krátký nebo dlouhý vlasy?“ napadlo ho.
     „Krátký.“
     Teď už si oddechl doopravdy. Ale tyhle stavy, kdy málem dostal infarkt jenom kvůli takové hlouposti, ho víc než štvaly. „A nic nevzkázal?“
     „Ne, ale vypadal, že je v dobré náladě.“
     Na to se Kai jen pousmál, těšilo ho, že je jeho kamarád pozitivně naladěný. Předpokládal, že se stavil cestou z nějakého pohovoru, a měl z něj dobrý pocit. Napsal mu zprávu, že se za ním staví, a dál se snažil věnovat práci. Ovšem soustředit se pro něj byl stále obtížnější úkol. Myšlenky se mu stáčely k Aoiovi, k jeho paranoidním představám a zároveň si za ně neustále uvnitř nadával. Pamatovat si objednávky a běhat po place bylo snad složitější, než první měsíc, co v práci začal.


Původní datum vydání: 25. 8. 2017


Žádné komentáře:

Okomentovat